Compassion 360°

Compassionfokuserat ledarskap

Syftet med ett Compassionfokuserat ledarskap är att arbeta tillsammans för att skapa förutsättningar där alla i verksamheten får stöd för att skapa ett utvecklande och resilient arbetsliv.

Ett motto för ett compassionfokuserat ledarskap är att hjälpa verksamheter att bli resilienta, omtänksamma och hälsosamma för de anställda, för omgivningen och för samarbetspartners. 

“A big misconception about managing compassionately is that it’s a “soft” skill. Most compassionate people I know are typically the strongest”

Jeff Weiner, CEO LinkedIn, October 6, 2017

Det uppskattas att vi mellan 18 års ålder och pension kommer att tillbringa cirka 35% av våra liv på jobbet. En del av oss har tur, och kommer att tillbringa större delen av den tiden i en organisation och med kollegor som respekterar oss, behandlar oss vänligt och på ett stödjande sätt. Tyvärr är detta inte en erfarenhet som delas av alla och flera forskningsstudier har visat att arbetsplatser kan vara orsaken till känslomässiga såväl som fysiska hälsoproblem.

På Psykologbyrån Jones är vi fast beslutna att stödja företag och organisationer att lära sig att skapa miljöer som inte bara får ut det bästa av de anställda. Utan som också erbjuder ett stödjande, omtänksamt och omhändertagande klimat för medarbetare att känna sig trygga och blomstra i och uppleva mening i sina jobb.

Oavsett om det handlar om coachning eller konsultation för ledare eller workshops för att öka medarbetarnas välbefinnande, har Psykologbyrån Jones en mängd olika insatser som kan passa ditt företag. 

Kontakta oss för att diskutera vidare.

Kontakt

Du är välkommen att ta kontakt för frågor och information kring skräddarsydda upplägg som passar dig och din verksamhet bäst.